«World»  : «Makedonski»  : Економија и стопанство


 Агрикултура и Шумарство
 Асоцијации

 Безбедност и Истражување
 Градежништво
 Интернет Дизајн и Развој
 Консалтинг
 Маркетинг и Рекламирање
 Музика и Филм
 Недвижнини

 Печатење и Издаваштво
 Производство
 Транспорт
 Трговија
 Финансиски Услуги
Google
  Web world-sites.work
«World»  : «Makedonski»  : Економија и стопанство Sites

3D Project
Графичко студио.
www.3d-project.com.mk/
Daka Fashion
Производител на текстилна облека.
www.dakafashion.com.mk/
Државен завод за заштита на индустриска сопственост
Информации за патенти , трговски марки , индустриски дизајн.
www.ippo.gov.mk/
МТ Нет
Официјален портал на Македонски Телекомуникации.
www.t-home.mk/mk/
Мадал Бал Македонија
Големопродажба на алати , конвенционален рачен и електричен алат.
www.madalbal.com.mk/
Македонски Пошти
Јавно претпријатие за поштенски сообраќаj
www.posta.mk/
Макпетрол
Дистрибутер на бензин , како и увозник и застапник на Хонда.
www.makpetrol.com.mk/
Неотел
Официјален сајт на Неотел Интернет провајдер.
neotel.mk/
Поштенска Банка АД Скопје
Официјален сајт со информации за банката и услуги.
www.postbank.com.mk/
Претприемач
Извор на знаење за малите бизниси.
www.pretpriemac.com/
Симт
Трговија со компјутерска опрема и софтвер.
www.simt.com.mk/
Скопски саем
Изнајмување на изложбен простор.
www.skopjefair.com.mk/
ТИР
Меѓународна шпедиција и транспорт д. о. о.
www.tir.com.mk/
Технокооп
Производство на мебел.
www.tehnokoop.com.mk/
Фидко
Компанија од областа на автоматиката и софтверското инжењерство.
www.fidko.com/Makedonski/index.html

Next

Pages::1:2:

Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor
Directory listings are provided by Open Directory and modified by world-sites.work


Home | Links Exchange| Contact | Directory | Domain Name Registration | Links | My Sites


Copyleft 2005 world-sites.work